Repareer jouw telefoon in Utrecht

Telefoon kapot? Bij het GSM reparatie centrum in Utrecht repareren wij jouw toestel binnen 30 minuten wachten. Welkom bij dit blogartikel. In dit blogartikel gaan we je meer vertellen over de meest rare manieren over hoe mensen hun telefoon kapot is gegaan. We waarschuwen je alvast, er zitten echt vele rare momenten tussen. Heb jij nu ook een raar moment als deze meegemaakt en wil je dit moment graag met ons delen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om contact met ons op te nemen. Wij zijn erg benieuwd naar je ervaringen en kunnen niet wachten om hier meer over te lezen. Maar eerst vertellen we je meer over de meest rare manieren waarop telefoons kapot zijn gegaan. Doe daarom snel je telefoon reparatie in Utrecht bij GSM. We hebben een overzicht voor je op een rijtje gezet:

 

Pas op voor zwanen

 

Ik zat met mijn zus op een kleine boot en plotseling kwam er een zwaan naar ons toe. Zowel mijn zus als ik werden bang, leunden weg van de zwaan en vielen recht in de rivier. Mijn telefoon is totaal vernield door het water.

 

Alcohol maakt meer kapot dan je lief is

 

Ik werd dronken en sloeg herhaaldelijk met een broodmes op mijn telefoon …

Honger hebben is slecht voor je humeur

 

Ik probeerde pizza te bestellen bij Domino’s en de oproep viel weg, dus gooide ik mijn telefoon op de grond en hij viel kapot. Ik was hangry.

 

Toeval bestaat niet?

 

Mijn telefoon viel van de bank terwijl ik aan het slapen was en het scherm was verbrijzeld. Dus heb ik het scherm vervangen, maar voordat ik de volgende nacht naar bed ging, besloot ik mijn telefoon op de grond te leggen zodat hij niet weer van het bed viel. Helaas viel midden in de nacht mijn werktelefoon (die ik op het bed had laten liggen, want who cares als die breekt) van het bed en landde perfect op mijn nieuwe vaste telefoon, waardoor het scherm opnieuw verbrijzelde.

 

Bovenstaande manieren zijn natuurlijk niet de meest natuurlijke manieren waarop een telefoon kapot gaat. Indien je telefoon op een onoplettend moment toch helaas kapot is gegaan hoef je je geen zorgen te maken. Een telefoon reparatie is nooit ver weg en tegenwoordig zijn deze reparaties binnen enkele tientallen minuten klaar, waardoor je dezelfde weer als vanouds gebruik kunt maken van je telefoon.

Geef een reactie