Een leuke zomer in jouw tuin

Nu de wereld zich in crisis zit, kunnen of willen de meeste mensen niet op vakantie deze zomer. Dat betekent dus een zomer thuis, wat zeker niet erg hoef niet zijn. Wij geven je enkele tips om jouw thuiszomer zo leuk mogelijk te maken.

 

Schaf leuke speeltoestellen aan voor de kinderen

Heb je kinderen? Dan doe je er goed aan om genoeg speelplezier en afleiding te zoeken voor hen. Zeker omdat de zomervakantie 6 tot 8 weken duurt. Voor elke tuin is wel een speeltoestel te vinden. Al is je tuin groot of klein. Het belangrijkste is genoeg ruimte er om heen, zodat alles veilig is. Een glijbaan heeft bijvoorbeeld veel minder ruimte nodig dan een schommel. Daarnaast kan je ook denken aan een kleine zandbak in de tuin, een leuk picknicktafeltje of speelhuizen 

 

Relax in je tuin

Nu je genoeg afleiding hebt voor de kinderen, is het belangrijk om voor jou de tuin ook een leuke plek te maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie loungeset voor in de tuin. Op een loungeset kan je lekker relaxen wanneer de kinderen zichzelf aan het vermaken zijn. 

 

Maak je tuin gezellig

Naast een lekkere loungeset en een leuk speeltoestel voor de kinderen, is het ook belangrijk om tuin gezellig te maken. Dit kan je doen met leuke bloemen en planten. Ga voor jezelf na of je genoeg tijd en zin hebt om je tuin te onderhouden en kies dan pas uit wat je in je tuin wil. Wil je niet veel bloemen en planten in je tuin? Dan kan je ook je tuin gezellig door middel van leuke lijstjes, spiegeltjes tegen de schutting, kaarsjes en of lampjes in de tuin. Zo kan je ook langer van de zomerdagen genieten en zal je je favoriete vakantiebestemming niet missen deze zomer. 

Geef een reactie