De beste wandelschoen

Lowa wandelschoenen

Als je toe bent aan nieuwe wandelschoenen, kom je al snel uit bij Lowa. Waarom? Omdat Lowa simpelweg al erg lang bestaat en alleen maar kwaliteit levert. Al in 1923 maakte Lorenz Wagner zijn eerste wandelschoenen, bestemd voor pittige bergtochten. Lorenz Wagner inderdaad, nu weet je ook meteen waar de naam Lowa vandaan komt. Uitgangspunten van dit Duitse merk waren, en zijn nog steeds, comfort, pasvorm en kwaliteit. Niet voor niets is dit niet alleen het grootste maar ook het meest succesvolle merk van wandelschoenen wereldwijd.

Breed assortiment

Lowa houdt rekening met alle soorten wandelaars. Zo zijn er wandelschoenen voor mensen die af en toe een korte wandeling maken in Nederland. Maar ook de fanatiekelingen die niets liever doen dan alpinetochten maken in het hooggebergte, komen bij Lowa volop aan hun trekken. Uiteraard vindt ook iedereen die in een andere wandelcategorie valt, bij dit betrouwbare, Duitse merk zijn of haar wandelschoen. Wat je wellicht nog niet weet: Lowa heeft ook speciale vierdaagse collecties. Die bestaan uit wandelschoenen, – sokken en rugzakken. Tot slot heeft Lowa ook speciale schoenen voor backpackers, andere reizigers, jagers en uiteraard voor kinderen.

Lowa’s expertise in wandelschoenen

Lowa bestaat dus al sinds 1923, begonnen bij Lorenz Wagner en zijn drie zonen. Door de jaren heen groeide zijn bedrijf gestaag. In het jaar 2000 bereikte Lowa een hele grote mijlpaal. In dat jaar werden er ruim een miljoen wandelschoenen geproduceerd en verkocht. In 2010 werd zelfs de twee miljoen overschreden. Tegenwoordig verkoopt het Duitse bedrijf zijn succesvolle Lowa schoenen niet alleen in West-Europa, maar ook in o.a. Oost-Europa, Noord-Amerika en Azië. Basis van dit wereldwijde succes is behalve comfort, pasvorm en kwaliteit, ook de innovatie. Lowa staat nooit stil maar blijft bezig met het doorontwikkelen van de voor jou meest perfecte wandelschoen.

Geef een reactie